Munkaerő-kölcsönzés

Az eSense által nyújtott munkaerő-kölcsönzési szolgáltatás keretében Partnereink tevékenységét többszintű kiválasztási rendszerben megfelelt munkatársaink segítik úgy, hogy teljes körű ügyintézést biztosítunk a kölcsönzött munkaerő bérezésével, bérszámfejtésével, szabadságolásával és az egyéb adminisztrációs feladatokkal kapcsolatban, mindezt a munkabér jellegű kifizetések helyett költségként leírható, kiemelkedően kedvező szolgáltatási díjaink ellenében.

Komplex kiválasztási és képzési rendszerünk segítségével megbízható tapasztalattal rendelkező, szakképzett munkatársaink folyamatosan Ügyfeleink rendelkezésére állnak. Meggyőződésünk, hogy többéves szakmai tapasztalatunk és az általunk kidolgozott egyedi módszertan, valamint ügyfélközpontú üzletfilozófiánk a munkaerő-kölcsönzés területén is kiemelkedő elégedettséget biztosít Partnereink számára.

Munkaerő-kölcsönzési szolgáltatásunk során arra törekszünk, hogy Ügyfeleink üzleti célkitűzéseivel összhangban rugalmas és megbízható alternatívát nyújtsunk az állandó munkatársak felvétele mellett vagy helyett.

A Partnereink által igénybevett munkatársak számától függően szolgáltatásaink óra- vagy havidíj ellenében vehetők igénybe, amelyhez díjmentes kapcsolattartói jelenlétet is biztosítunk, heti vagy akár napi rendszerességgel. Óradíj alapú szolgáltatásunk esetén Megbízóinknak csak a ténylegesen ledolgozott munkaórák után számítunk fel kölcsönzési díjat, így a szabadság, betegszabadság, táppénz és fizetett ünnepek költségei nem Ügyfeleinket terhelik.

Szolgáltatásunk során mindig rugalmasan alkalmazkodunk Ügyfeleink igényeihez az adott feladat elvégzésére legmegfelelőbb munkatársak kiválasztásától kezdve, az esetleges problémák gyors megoldásán keresztül, munkatársaink folyamatos továbbképzéséig.

Alkalmazott emberi erőforrások

Az eSense által jelenleg alkalmazott több száz fős munkaerő-állomány olyan emberi erőforrás hátteret biztosít Ügyfeleink számára, amelynek segítségével minden esetben azonnal meg tudunk felelni a felmerülő igényeknek. Szolgáltatásaink kiemelkedő minőségében kulcsfontosságú szerepet játszik munkatársaink megbízható munkavégzése és a munkafolyamatok többlépcsős minőségbiztosítási rendszere.

Kiválasztás

Az eSense által kölcsönzött munkatársaknak minden esetben az általunk egyedileg kialakított Assessment Center három szintű követelményrendszerének kell megfelelniük.

A folyamat első lépésében a beérkezett önéletrajzok közül HR specialistáink előszűrik a feladatra potenciálisan alkalmas jelölteket, majd egy rövid telefonos interjú keretében felmérik alapvető képességeiket, illetve a megfelelő esetekben időpontot egyeztetnek a célszemélyekkel.

A második fázisban a jelentkezők csoportos interjún vesznek részt, amelynek során az adott feladatkörhöz szükséges kompetenciákhoz, a jelöltek leendő vezetőinek személyiségéhez, illetve Ügyfeleink kiválasztási preferenciáihoz igazított tematika alapján mérjük fel a jelentkezők képességeit.

A harmadik szakaszban az eSense humánpolitikai szakértői egyéni személyes meghallgatás segítségével döntenek a jelöltek bemutatásáról vagy kiválasztásáról, az adott pozícióhoz nélkülözhetetlen tulajdonságok és készségek alapján.

Kapcsolattartás

Munkaerő-kölcsönzési szolgáltatásunk keretében az eSense ügyfélmenedzser munkatársai díjmentesen látják el a személyes kapcsolattartói feladatokat a Partnereink által biztosított helyszíneken. A látogatások során nem csak a munkatársak napi adminisztrációs ügyeinek intézésében nyújtunk folyamatos segítséget, hanem a csoportvezetőket is támogatjuk a munkavégzéshez kapcsolódó munkajogi és gyakorlati ismeretekkel, illetve szükség esetén mediátori tevékenységgel.

Coaching

A Partnereink által kölcsönzött értékesítő munkatársaink eredményességének növelését, valamint közvetlen vezetőik munkáját segítve, személyes fejlesztőprogramokat is biztosítunk az adott területen kiemelkedő szakmai tapasztalattal rendelkező mentoraink személyes támogatásával.

Transzparencia

Az eSense büszke arra, hogy az általunk kölcsönbe adott munkatársak minden esetben Társaságunk teljes mértékben bejelentett munkavállalói, munkabérük és egyéb juttatásaik kifizetése törvényes úton, a vonatkozó adójogszabályoknak megfelelő módon történik, munkaszerződéseik és egyéb kapcsolódó dokumentumaik Megbízóink számára teljes mértékben transzparensek.

Országos hálózat

Az eSense teljes körű lefedettséget és kiemelkedő minőségű szolgáltatásokat biztosít Magyarország egész területén. Országos hálózatunk segítségével jelenleg már minden megyeszékhelyen igénybe vehetők kiválasztási és munkaerő-kölcsönzési szolgáltatásaink.

 

email küldés

Feladó neve

Feladó e-mail címe

Címzett neve

Címzett e-mail címe


Kérdése van a fentiekkel kapcsolatban?

Felmerülő kérdései esetén készséggel állunk rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken:

Kérdése van?

Név*

Email cím*

Tárgy

Üzenet


Vissza az oldal tetejére